“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca makelaars feliciteert


De horeca op camping de Marshoeve te Loenen (Gld)
is per 1 april 2012 weer geopend. Eind 2011 werd Jeroen Pontenagel door de familie Schoolderman benaderd om een nieuwe exploitant te zoeken. Deze werd gevonden in de persoon van Henk Seijerlin. Henk is afkomstig uit een horecafamilie en zag veel potentie in het restaurant en naastgelegen cafetaria. Naast de 600 campingplaatsen die de Marshoeve heeft gaat Henk zich ook richten op de lokale markt. Wij feliciteren verkoper en koper met deze mooie transactie.

Restaurant de Lindentuin in Emmen is verkocht. Eind 2011 kwam de heer D. Bos met het verzoek een koper te vinden voor dit knusse restaurant. Haijo Kaspers toonde vanaf het begin belangstelling. Een korte periode van onderhandeling resulteerde in overeenstemming met een mooi resultaat voor koper en verkoper. Wij wensen Haijo Kaspers en zijn dochter veel succes bij de exploitatie van dit mooie restaurant. Bij deze transactie werd succesvol bemiddeld door Jeroen Pontenagel.

Wij feliciteren de heren Jeroen van Rossum en Marco van de Vijver met de start van hun eetcafé gelegen aan de Dorpsstraat te de Koog/Texel, na in een record tempo het oude bedrijf van Paul van Dijk te hebben gerestyled zijn zij medio april geopend onder de nieuwe naam “Eigeweis”. En uiteraard wensen wij de vorige eigenaar veel succes met de voortzetting van zijn andere exploitaties op het eiland. De verkoop werd begeleid door Johan Jonk (www.eigeweis.com)


Ook onze felicitaties voor Sumo restaurants met de opening van hun nieuwe restaurant gevestigd in het fraaie Astoria pand aan de Vijzelstraat te Amsterdam.
Johan Jonk bemiddelde namens de verhuurder

Eten & Drinken Het Wagenwiel te Lambertschaag is recent overgenomen door Ingrid Elting en Paul Byrne.

Deze enthousiaste ondernemers zitten vol ideeën om dit leuke bedrijf succesvol te maken en een geheel eigen plaats binnen de regio te geven.
Wij wensen hen hierbij veel succes.

Ook hier was Johan Jonk de bemiddelend makelaar.

www.wagenwiellambertschaag.nl

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief