“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca Makelaars feliciteert

Landhotel Bosoord te Loenen

Landhotel Bosoord

Landhotel Bosoord te Loenen (GLD) is verkocht. Het bekende hotel met 36 hotelkamers, diverse pensionkamers, meerdere zalen, groot restaurant, terras, tennisbanen en midgetgolfbaan is overgenomen door het Maitreya instituut. De hotelfunctie komt hiermee na tientallen jaren te vervallen. Bij deze transactie werd bemiddeld door Jeroen Pontenagel.

Hotel het Witte Huis

Hotel het Witte Huis te Soest

Hotel het Witte Huis in Soest is verkocht aan Flechter Hotels. Het Witte Huis heeft 42 hotelkamers, diverse conferentiezalen en een ruim restaurant. Chris Luken (CEO Fletcher Hotels) gaat het gebouw grootschalig verbouwen en moderniseren en hoopt in de loop van het jaar weer open te gaan. Bij deze transactie werd succesvol bemiddeld door Koert van de Weerd.

Restaurant Lust

Restaurant Lust

Hans en Karin van Restaurant Lust! met de verkoop van hun goedlopend restaurant aan de Hofland 26 in Mijdrecht. Hans en Karin richten hun aandacht nu volledig op hun Restaurant annex Beachclub Lust! in Vinkeveen. Het Chinese ondernemerspaar Jim Huang en Xiao Xue Jin hebben op 27 februari de deuren geopend van Isushi, het eerste sushi restaurant in de regio. Wij wensen beide ondernemersparen veel succes met de exploitatie van hun bedrijven. Lukas Arends en Jaap Zijffers traden succesvol en doeltreffend op namens de verkopers.

Fletcher Hotel Duinzicht

Fletcher Hotels met de overname van het vorig jaar failliet verklaarde café restaurant Duinzicht in Ouddorp. Het nieuwe hotel gaat verder onder de naam Fletcher Hotel Duinzicht. Het bedrijf wordt voorzien van wellness, vergader- en feestzalen, restaurant, café, terrassen en 50 luxe viersterren kamers. De eerste fase van Flechter Hotel Duinzicht bestaat uit een restaurant, café, terrassen en slechts 10 luxe hotelkamers. Deze eerste fase zal voor Pasen 2012 open gaan. De tweede fase omvat de bouw van 40 luxe hotelkamers, een wellness en zalen. De verwachting is dat deze tweede fase een jaar na aanvang wordt gerealiseerd. Lukas Arends heeft Fletcher bij deze overname begeleid.

Fletcher Hotel Duinzicht

Restaurant D5

Restaurant D5Annemarie van der Pol met de succesvolle verkoop van restaurant D5 aan het Van der Helstplein te Amsterdam, met pijn in het hart nam Annemarie afscheid van haar door velen bijzonder gewaardeerde restaurant en is zich momenteel aan het beraden op haar toekomst. Inmiddels hebben de nieuwe eigenaar David Checci en zijn partner aangetoond dit mooie bedrijf meer dan waardig te zijn, de keuken is “authentiek Italiaans” en wederom scoort dit mooie restaurant goede recensies.

Café Wierda

Lydia Wierda met de verkoop van café Wierda. Soms duren zaken helaas langer dan gepland en menigeen zou willen, maar na enkele jaren werd ook voor dit bedrijf een nieuwe eigenaar gevonden. Met de verkoop van café Wierda verliest Amsterdam een authentiek bruin café dat jarenlang de huiskamer was van vele vaste gasten. Wij wensen Lydia nog vele jaren geluk en gezondheid, na ruim 25 jaar te hebben doorgebracht achter de toog van haar “huiskamer”.

Bij het tot stand komen van deze transactie werd bemiddelde door Johan Jonk.

Grand Café Het Vervolg

De heer Pierre Heuft met de verkoop van Grand café het Vervolg, restaurant O Nivo. Met het stijgen der jaren en het teruglopen van de gezondheid werd het voor de heer Heuft en zijn familie een al grotere last dit grote bedrijf gelegen op unieke locatie voldoende aandacht te kunnen geven. Dit ook omdat zij naast deze zaak ook nog de scepter zwaaien in hut bijzonder succesvolle brasserie “de Houten Vier” aan de Abcouderstraatweg in Amsterdam Zuidoost. De koper werd gevonden in de persoon van Inge de Vos en haar partner Milo Kroone, momenteel wordt er druk gewerkt aan een ingrijpende verbouwing. Inge en haar partner verwachten hun gasten begin april te mogen ontvangen in hun geheel vernieuwde “VANZZ” loungebar en restaurant.

Bij het tot stand komen van deze transactie werd bemiddelde door Johan Jonk.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief