“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca Makelaars feliciteert:

Restaurant ’t Smalle te Amsterdam

AW Horecamakelaars feliciteert de heer Jo Vaessen met de succesvolle overname van restaurant  ’t Smalle’ gelegen in de Egelantiersstraat te Amsterdam.  Inmiddels heeft Jo, een gepassioneerde kok met Limburgse roots, de naam veranderd in restaurant Dwars.

Restaurant Dwars, het meest dwarse restaurant van Amsterdam is waar Bourgondisch Limburg en gezellig Amsterdam samenkomen en waar je ouderwets lekker eet van biologische streekproducten. Duurzaamheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel hetgeen zich met name vertaald in een respectvolle omgang met de gast en met elkaar. www.restaurantdwars.nl

Johan Jonk bemiddelde succesvol namens de verkoper.

Restaurant Kom Proeven te Amsterdam

AW Horecamakelaars feliciteert de heer en mevrouw Tenzing met de overname van restaurant Kom Proeven gelegen in de Reguliersdwarsstraat te Amsterdam.  Door omstandigheden was de oude eigenaar genoodzaakt zijn restaurant kort na de opening weer  ter overname aan te bieden.

De belangstelling voor deze locatie was groot, de koper werd snel gevonden. De kopers, de familie Tenzing, heeft hier inmiddels een Tibetaans restaurant geopend. Het restaurant heet, restaurant NORLING. Deze naam verwijst naar de goede en belangrijke waardes in het leven. Wij wensen deze jonge ondernemers veel succes bij het realiseren van hun plannen.

Johan Jonk bemiddelde succesvol namens de verkoper.


Hotel de Loenermark te Loenen

De Loenermark is al jaren een begrip op de Veluwe. Nadat het hotel ruim 14 jaar door de familie Leushuis is geëxploiteerd is het per 15 maart verkocht aan Hans Jurriëns. Hans heeft zeer ruime ervaring in de horeca en heeft besloten de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en een bredere doelgroep aan te spreken. Bij deze transactie werd succesvol bemiddeld door Jeroen Pontenagel.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief