“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca Makelaars feliciteert:

Oudestraat 194 te Kampen

Per 15 maart is de Oudestraat 194 te Kampen verhuurd. De Oudestraat is al jaren een belangrijke winkel- en horecastraat. Aiman Monger heeft besloten het huidige aanbod van de straat te verrijken met een Indiaas restaurant. Eind maart opent hier Restaurant Swagat. Het bedrijf gaat authentieke Indiase gerechten serveren voor een aantrekkelijke prijs. Wij wensen de familie Monger veel succes met de opstartfase van hun bedrijf. Bij deze transactie werd succesvol bemiddeld door Jeroen Pontenagel.

 

 

Hotel Hid Hero Hiem te Bolsward

Hotel Hid Hero Hiem te Bolsward is verkocht. Medio vorig jaar is AWHoreca Makelaars gestart met de verkoop van Hotel Hid Hero Hiem aan de Kerkstraat te Bolsward. De koper werd al snel gevonden in Mylan en Manon Lin. Mylan en Manon hebben jaren de horeca van Slot Loevestein geëxploiteerd. De exploitatie van dit prachtige historische pand is ze op het lijf geschreven! We wensen de nieuwe exploitanten veel succes en feliciteren De Van de Reijd Groep met de verhuur van hun object.  Bij deze transactie werd succesvol bemiddeld door Jeroen Pontenagel.

 

Restaurant Welgelegen te Oosterhesselen

Restaurant Welgelegen te Oosterhesselen is verkocht. In het begin van deze eeuw kocht de familie Zemzem dit partycentrum. De heren Kloosterman en Enting hebben het pand recentelijk overgenomen en zijn voornemens het te gaan verhuren aan een bekende lokale ondernemer. We feliciteren de familie Zemzem met de verkoop van hun bedrijf! Bij deze transactie werd succesvol bemiddeld door Jeroen Pontenagel.

 

 

Eetcafé de Reunie te Leusden

Eetcafé de Reunie te Leusden met de overdracht van het bedrijf aan oud werknemer Bob van den Hengel. De verbouwing en opfrisbeurt is in volle gang, Richard van den Heiligenberg heeft het bedrijf ruim 10 jaar gedraaid en het een begrip in de regio gemaakt. Richard zal na een vakantie op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. We wensen Bob en zijn familie veel succes met de uitdaging. Lukas Arends trad op voor de verkoper.

 

 

De Kwinta te Enkhuizen

AWHoreca Makelaars feliciteert de familie Noordeloos met de succesvolle verkoop van “de Kwinta”  te Enkhuizen.  Na een lange periode in de bloembollensector besloot de heer Noordeloos zijn carrière te vervolgen in een viswinkel, al snel werd hier de naastgelegen snackbar bijgekocht. Door ziekte van zijn echtgenote werd het runnen van twee zaken helaas te zwaar en moest helaas worden besloten deze laatste weer te verkopen. De koper werd gevonden in de persoon van Dirk Kaspers en zijn partner Natalie. Zij runnen al jaren succesvol  café “de Enkchuyser”, hij als kastelein en zij in deeltijd als accountant, voorwaar een briljante combinatie.

Met de aankoop van de Kwinta kunnen zij in hun toch al goedlopende café  een uitgebreide menukaart gaan voeren.
Wij wensen Dirk en Natalie veel succes met hun nieuwe aanwinst. Namens AWHoreca Makelaars werd bemiddeld door Johan Jonk.

www.cafedeenckhuyser.nl

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief