“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca Makelaars feliciteert:

Cor & CO

De familie Pacqué met de aankoop van Cor & Co te Doetinchem. Medio 2012 heeft de familie Pacqué bij Jeroen Pontenagel de wens geuit zelf een horecabedrijf te beginnen. Na een zoektocht langs verschillende bedrijven viel het oog op Cor & Co, een knusse lunchroom waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, prachtige koffiebereidingen en verse producten. In de toekomst zullen de activiteiten van het bedrijf worden uitgebreid met catering en diner. We wensen de familie heel veel succes bij de exploitatie van dit leuke horecabedrijf.

Website

 

Café Ruis

AW horeca feliciteert Marije van Seventer met de succesvolle verkoop van café Ruis. Dit bijzonder mooie en sfeervolle café gelegen aan één van de mooiste pleinen van Amsterdam werd in 2010 door Marije overgenomen. In korte tijd wist zij de in de voorbij jaren door verkeerd beleid verloren omzet weer terug te brengen op een goed niveau.  Veranderingen in de privésituatie maakten het voor haar echter noodzakelijk te stoppen.

De koper werd gevonden in de persoon van vader Wim en dochter Charlotte Berkelmans, zij waren al langer op zoek naar locatie voor een authentiek café en zijn hier met de aankoop van Ruis prima in geslaagd.  Wij hebben er het volste vertrouwen in  dat zij het succesverhaal van deze zaak in de toekomst nog verder zullen uitbouwen. Johan Jonk bemiddelde namens de verkoper.

 

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief