“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca Makelaars feliciteert:

Hart van Doetinchem
Het Hart van Doetinchem is al jaren een begrip in de regio van Doetinchem. Door gebrek aan opvolging namen Paul en José Gerritsen vorig jaar contact op met AWHoreca Makelaars. De koper werd al vrij snel gevonden in de familie Yeh, die op deze locatie begin 2013 een Aziatisch conceptrestaurant gaat openen. Een aanwinst voor de regio. Deze transactie werd succesvol begeleidt door Jeroen Pontenagel. Hij wenst de familie Yeh heel veel succes met hun nieuwe restaurant en feliciteert Paul en José met de verkoop van hun prachtige bedrijf!

Lokaal de Reünie te Utrecht
Dit mooie horecabedrijf in het centrum van Utrecht is verkocht en inmiddels overgedragen. De verkoper, de heer J. Broshuis heeft het bedrijf vele jaren succesvol geëxploiteerd. Hij zal zich richten op zijn bedrijf Lokaal Victoria in Zeist.
De verkoper werd begeleid door Dorus Helsen. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel succes toe.

Chairo te Amsterdam
De eigenaren van Chiaro in Amsterdam met de verkoop van hun restaurant. Na begin van dit jaar met veel enthousiasme te zijn begonnen werden zij helaas door ziekte gedwongen hun zaak te koop aan te bieden. Kopers werden snel gevonden in de personen van de heren Leonardo Belloni en Daan Bonsen. Wij wensen de nieuwe uitbaters veel succes met hun zaak, waarvan de naam nog even geheim blijft.
Bij deze transactie werd bemiddeld door Johan Jonk.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief