“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AWHoreca feliciteert:

Tulip Inn Hotel de Valk te Franeker is verkocht. Folkert Kuperus heeft na jaren van exploitatie besloten het bedrijf teTulip Inn Hotel de Valk - AW Horeca Makelaars willen verkopen. Enkele gesprekken met Koert van de Weerd boden uitkomst. Hij had met Gerlof en Coby Bleeker (eigenaren van hotel Ie Sicht) de gedroomde kandidaten in portefeuille. De prettig verlopen onderhandelingen maken dat zowel koper als verkoper zeer tevreden terug kijken op het hele proces, maar belangrijker nog, zeer content zijn met het resultaat. We wensen Gerlof en Coby Bleeker veel succes met de exploitatie van dit mooie hotel.

Het bekende restaurant De Atlas in Zwolle is verkocht. Edwin Vennik benaderde Jeroen Restaurant de Atlas in ZwollePontenagel vlak voor de zomer met het verzoek De Atlas te verkopen. Het zoeken naar een geschikte kandidaat duurde maar enkele weken en per 1 oktober 2011 is de familie Overweg de nieuwe trotse eigenaar van dit prachtige restaurant. We feliciteren de familie Overweg met hun mooie restaurant en wensen Edwin Vennik veel succes met zijn nieuwe projecten.

Bijzonder restaurantconcept? Ga eens kijken bij Borrels & Bites in Borrels en Bites in ZwolleZwolle waar sinds 1 oktober Keje van der Wolf de scepter zwaait. Edwin Vennik wenste ook dit bedrijf te verkopen en benaderde wederom Jeroen Pontenagel. Slechts enkele gesprekken met Van der Wolf waren nodig om tot overeenstemming te komen en die heeft sinds de overname al een stijgende lijn te pakken! We wensen hem enorm veel succes en hopen dat deze lijn doorgetrokken kan worden.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief