Door verschillende (management) functies in de horeca en de hotellerie, weet ik wat er speelt in deze branche en wat er van ondernemers verwacht wordt.
Dat is geheel afhankelijk van het moment en het gezelschap en kan variëren van een gezellig café tot een goed restaurant. Belangrijk voor mij is altijd dat er met passie en liefde voor het vak en de producten wordt gewerkt. Dat vind je overal in terug!
De horeca is een dynamische branche waarbij het een uitdaging is keer op keer de verwachtingen van gasten te overtreffen. Als adviseur horecabedrijven is mijn doelstelling niet anders. Ik zie het als uitdaging om tijdens een aan- of verkoop proces die begeleiding te bieden waar de klant behoefte aan heeft.
Het interessante aan mijn werk is dat ik in een zeer divers en uiteenlopend aantal horecabedrijven kom. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Verder is het elke keer weer een uitdaging om voor het maximale resultaat te gaan voor een opdrachtgever. Het is niet alleen de aan- of verkoop waar het om draait maar ook de begeleiding van de opdrachtgever tijdens dit proces.
Het leuke aan mijn functie is dat het “het zakelijke” van de professionele dienstverlening, combineert met het “informele en gastvrije” van de horeca. Dat is een ideale mix voor mij.
Resultaatgericht, gedreven, loyaal en transparant.