“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AW Horeca feliciteert

Stroom krijgt nieuwe energie!

Stroom op de Lloydpier in Rotterdam krijgt nieuwe energie. Het hotel is door hotelondernemer Lucas Petit verkocht aan de hoteliers Jantiene Berg en Edwin van der Meijde. Laatstgenoemde is tevens eigenaar van het bekroonde Suite Hotel Pincoffs op de Kop van Zuid. ,,Ik draag met trots Stroom over aan deze gepassioneerde en betrokken ondernemers die hun sporen hebben verdiend in de hotellerie”, zegt Petit.

Berg en Van der Meijde vormen een bijzonder koppel. Lukas Arends van AWHoreca Makelaars trad namens Lucas Petit op en vond een week na het verstrekken van de opdracht de kopers.

Feestrestaurant Erve Braakman te Hoge Hexel

BraakmanMet ingang van 1 oktober jl. kwam er een eind aan circa 60 jaar Erve Braakman in Hoge Hexel. Daar waar in de jaren ’50 werd begonnen met de verkoop van ijs en drankjes en later een volwaardig zalencentrum met restaurant werd geëxploiteerd, word op dit moment hard gewerkt aan een modern en eigentijds (Aziatisch) All you can eat Grill & Buffet restaurant.

Dinand Braakman heeft het stokje overgedragen aan Fong Zheng, eigenaar van onder andere De Garderense Berg in Garderen. Dinand en zijn vrouw Hetty blijven de naastgelegen Golfbaan zelf exploiteren. Wij feliciteren Dinand en Hetty met de verkoop en wensen Fong en zijn team veel succes met de voorgenomen plannen. Deze transactie werd begeleid door Berjan van de Weerd.

Club Mundo in Huizen

Na enkele weken wachten op de vergunning en een pittige verbouwing heeft Club Mundo haar deuren kunnen openen; het is de tweede vestiging van deze club (na Veenendaal). Tijdens de opening waren de reacties van de bezoekers zeer enthousiast. Wij wensen Richard van der Meulen veel succes. Lukas Arends trad namens Nedstede, de eigenaar van het complex, op.

Café Bravours te Hilversum

Cafe Bravours is overgenomen door een jonge enthousiaste ondernemer. Gerard van Barneveld vroeg Lukas Arends om hem te begeleiden, hetgeen leidde tot een vlotte overdracht. Gerard kan genieten van zijn vrije tijd en zal een hobby moeten kiezen.

Bistro De Kolenbrander te HengeveldeBistro De Kolenbrander te Hengevelde

Wij feliciteren de heren Assink met de verkoop van Bistro De Kolenbrander te Hengevelde. De heer Kuipers mag zich vanaf vorige maand de nieuwe eigenaar noemen van deze mooie Bistro. Vader en zoon Assink blijven zelf het bekende café en zalencentrum Assink exploiteren, welke eveneens in Hengevelde is gelegen. Koert van de Weerd begeleide de overdracht namens de verkopers.

Dames Haring te Hilversum

Het alom bekende Dames Haring aan de ’s-Gravelandseweg te Hilversum krijgt een nieuwe eigenaar en een nieuwe naam. Nino de Boer, een bekende horeca-ondernemer uit ’t Gooi, zal na een verbouwing het bedrijf openen. Lukas Arends trad namens de eigenaren samen met De Koster Makelaars cs op als verhurend makelaar.

Discotheek aan de Markt Hoogeveen

AWHoreca Makelaars feliciteert Thomas Veltman met de aankoop van Café het Proeflokaal van Zwolle. Eigenaar Edwin Vennik draagt het bedrijf per 1 oktober over. Voor de vaste gasten zal er weinig veranderen al heeft Thomas Veltman wel verschillende creatieve en uitdagende plannen voor de komende jaren. Jeroen Pontenagel heeft beide partijen met deze transactie begeleid.

Café het Proeflokaal van Zwolle

AWHoreca Makelaars feliciteert Thomas Veltman met de aankoop van Café het Proeflokaal van Zwolle. Eigenaar Edwin Vennik draagt het bedrijf per 1 oktober over. Voor de vaste gasten zal er weinig veranderen al heeft Thomas Veltman wel verschillende creatieve en uitdagende plannen voor de komende jaren. Jeroen Pontenagel heeft beide partijen met deze transactie begeleid.

De Ontdekking UtrechtDe Ontdekking Utrecht

De Ontdekking aan de Voorstraat in Utrecht is verkocht. Na een verkoopprocedure van slechts enkele maanden wist Dorus Helsen een koper te vinden! Wij feliciteren Armand Krijgsman met de verkoop en wensen mevrouw Nelemans veel plezier en succes in dit mooie bedrijf.

Restaurant Wensen Haarlem

AW Horecamakelaars feliciteert de heer Barry Teeuwen met de succesvolle verkoop van restaurant Wensen gelegen in de Lange Veerstraat te Haarlem. De kopers zijn vader Gerard en dochter Marit Oudendijk, die de zaak hebben gekocht als belegging. Na een korte verbouwing is het restaurant inmiddels heropend onder de nieuwe naam “Ratatouille”. Aan het roer in de keuken staat Jozua Jaring, een gelouterde horecaman die de kunst van het koken goed verstaat.
Johan Jonk van AWHoreca Makelaars trad in deze op voor de verkoper.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief