“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”AW Horeca feliciteert

Hotel de Beer te Rotterdam

AWHoreca Makelaars feliciteert de aandeelhouders van Hotel de Beer te Rotterdam met de verkoop van het hotel aan een nog niet nader te noemen koper. Het sterk op de offshore en zeevarende gerichte hotel met goed restaurant en grote terrassen aan het (vaar-)water ligt tussen Rotterdam en de nieuwe Maasvlakte in. Lukas Arends vertegenwoordigde verkoper in het proces.

De streek te Grootebroek

awhmfeliciteer

De heer Frank Rood en zijn echtgenote met de opening van cafetaria “de Streek gelegen aan de zesstedenweg te Grootebroek.

Na jarenlang actief geweest te zijn in de evenementencatering besloot Frank een andere weg in te slaan. Dit met name door de oplopende pachtprijzen bij grotere evenementen die het voor hem vrijwel onmogelijk maakten hier een goed rendement te realiseren. Hij liet zijn oog vallen op een fraai horecapand in de gemeente Grootebroek dat door ons recentelijk werd aangeboden. Deze op zich goede locatie stond al enige tijd leeg omdat de vorige exploitant problemen kreeg met omwonenden. In samenwerking met de pandeigenaar en Johan Jonk van AW Horecamakelaars werd een bijeenkomst belegd met de buurtbewoners waarin hij zijn plannen presenteerde. Het resultaat stemde tot een ieders tevredenheid en inmiddels exploiteert Frank met veel succes zijn fraaie cafetaria. Johan Jonk bemiddelde namens de pandeigenaar.

Wij wensen Frank en zijn gezin alles succes voor de toekomst.

Hotel Oranjeoord te Hoog Soeren

awhmfeliciteert1Hotel Oranjeoord te Hoog Soeren is medio juni overgenomen door Charme Hotels. Dit sfeervolle driesterrenhotel, gelegen in het monumentendorp Hoog Soeren, werd begin januari te koop aangeboden. Namens Charme Hotels heeft Koert van de Weerd de uiterst prettige onderhandelingen gevoerd. Het hotel zal met een aantal kamers worden uitgebreid en verder op dezelfde wijze worden voortgezet.
Wij feliciteren Derk Munnik met de verkoop en Bart Reints Bock en Onno Pel met de aankoop van dit mooie bedrijf.

Horecamakelaars in heel Nederland

Nanniek van de Weerd


Bekijk profiel

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief