Beschrijving

Het veelzijdige restaurant is gevestigd in een karakteristiek monumentaal pand, gelegen in een klein dorp nabij Utrecht. Het restaurant is in 2019 opgericht en in dat jaar heeft de horecabedrijfsruimte een volledige metamorfose ondergaan. Er zijn kosten noch moeite gespaard tijdens deze laatste renovatie. Zodoende is de inrichting en afwerking van een hoogstaand niveau, waardoor het bedrijf zonder grote investeringen nog jaren geëxploiteerd kan worden.

Het restaurant beschikt over 82 zitplaatsen, verdeeld over diverse ruimtes. De verschillende ruimtes zijn ideaal voor het afzonderen van groepen en private dining boekingen. Het prachtige in 2020 geheel vernieuwde terras bevindt zich op eigen grond. Het terras is tevens bereikbaar voor pleziervaart en heeft meerdere aanlegplekken voor sloepen.

Bovendien heeft het horecabedrijf een ruime huiselijke multifunctionele zaal met zelfstandige barvoorziening en een maximale capaciteit tot 120 personen.

De verkoop van het horecabedrijf betreft een activa/passiva transactie, omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, goodwill en handelsnaam.

Vraagprijs
Bedrijfsexploitatie: € 250.000,=
Huurprijs: €  33.336,= per jaar

Het horecabedrijfspand heeft een inpandige bedrijfswoning met 4 slaapkamers en een gerenoveerde badkamer.

Dit object wordt discreet te koop aangeboden, derhalve is het niet mogelijk een brochure te downloaden.
Wilt u meer informatie? Neem contact op met de verkopend makelaar; Joris Lubbers.

Adres

  • Stad regio Utrecht

Details

Bijgewerkt op februari 8, 2023 op 12:05 pm
  • Objectnummer: HZ51117
  • Prijs: €250.000
  • Capaciteit: 82 zitplaatsen
  • Type gelegenheid: Restaurant
  • Koop of huur: Te huur

Vergelijkbare objecten

Compare listings

Vergelijken
Joris Lubbers
  • Joris Lubbers