“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Sfeervol, kleinschalig hotel met uitgebreide restaurant voorzieningen in toeristische regio Overijssel


Korte omschrijving

Plaats: Overijssel
Koop/Huur pand huur
Grootte: 13 kamers
Objectnummer: 53251

Vraagprijs Totaal:

€ 285.000,=
Landelijk gelegen, te midden van karakteristieke bebouwingen, bossen, weilanden en schitterende natuur, bevindt zich dit bijzondere horecabedrijf. Een van oudsher bekend bedrijf, dat in de loop der jaren is mee ontwikkeld met de wensen en behoeften van de hedendaagse gast. De uitstekend renderende exploitatie wordt gevoerd in een huurpand, dat al jaren met liefde wordt beheerd.
Het bedrijf richt zich op meerdere doelgroepen en heeft voor ieder wat wils. Een gezellige lounge met open haard, meerdere restaurant concepten, zaalaccommodatie, 11 riante hotelkamers, 2 studio’s en een meer dan schitterend terras.
Ook is een ruime bedrijfswoning aanwezig.
De verkoop betreft een activa/passiva transactie, omvattende de inventaris, goodwill, website en handelsnaam. Het pand wordt gehuurd (koop van het pand behoort tot de mogelijkheden.
Wij bieden dit bedrijf uiterst discreet aan en verzoeken alleen serieuze kandidaten, die beschikken over aantoonbare financieringsmogelijkheden, te reageren. Na een eerste oriënterende bespreking zal, na accordering door onze opdrachtgever, uitgebreide informatie worden verstrekt.

De brochure van dit object is enkel te openen met een wachtwoord. U kunt hiervoor contact opnemen met Koert van de Weerd.

Vraagprijs onderneming € 285.000,=

Huur € 90.000,= per jaar exclusief BTW

Brochure downloaden?

Bekijk de volledige beschrijving van dit object en download de brochure.

Download brochure

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief