“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Sfeervol hotel-restaurant landelijk gelegen te Overijssel


Korte omschrijving

Plaats: Overijssel
Koop/Huur pand huur
Grootte: 13 kamers
Objectnummer: 511654

Vraagprijs Totaal:

€ 285.000,=

Landelijk gelegen, te midden van karakteristieke bebouwingen, bossen, weilanden en schitterende natuur, bevindt zich dit bijzondere horecabedrijf.
Een van oudsher bekend bedrijf, dat in de loop der jaren is mee ontwikkeld met de wensen en behoeften van de hedendaagse gast. De exploitatie wordt gevoerd in een huurpand, dat al jaren met liefde wordt beheerd.

Het bedrijf richt zich op meerdere doelgroepen en heeft voor ieder wat wils. Een gezellige lounge met open haard, een sfeervol restaurant, zaalaccommodatie, 13 riante hotelkamers en een meer dan schitterend terras. Ook is een ruime bedrijfswoning aanwezig.

De verkoop betreft een activa/passiva transactie, omvattende de inventaris, goodwill, website en handelsnaam. Het pand wordt gehuurd. Wij bieden dit bedrijf uiterst discreet aan en verzoeken alleen serieuze kandidaten, die beschikken over aantoonbare financiële middelen, te reageren.

Na een eerste oriënterende bespreking zal, na accordering door onze opdrachtgever, uitgebreide informatie worden verstrekt.

Vraagprijs onderneming € 285.000,=
Huur € 90.000,= per jaar exclusief BTW

Dit betreft een discrete verkoop. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag de brochure bekijken? 
Neem dan contact op met Koert van de Weerd.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief