“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Schitterende horeca-accommodatie te Hattem


Korte omschrijving

Plaats: Hattem
Koop/Huur pand huur
Grootte: 390 m2
Objectnummer: 53140

Vraagprijs Totaal:

€ 42.000,=

“Het Daendelshuis”, gebouwd in 1618, is één van Hattems topmonumenten. De van origine 2 aparte gebouwen zijn in de loop der tijd samengevoegd en liggen op een prachtige kavel van 390 m². 
De gebouwen zijn zeer sfeervol met hun prachtige balkenplafonds, kruisgewelf, marmeren entree, lambrisering, gebinten en tal van overige historische details. De indeling is verrassend en praktisch.

“Het Daendelshuis” is in 2015/2016 geheel verbouwd en geschikt gemaakt voor een nieuw leven als horecapand met bovenwoning. Met meerdere indelingsvarianten is rekening gehouden.

Gelet op de locatie en de uitstraling leent “Het Daendelshuis” zich bij uitstek voor een restaurantconcept op niveau. Echter, gelet op de toeristische potentie van Hattem, behoort een ander concept gericht op deze doelgroep, ook zeker tot de mogelijkheden. Het realiseren van een aantal B&B kamers op de etage behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Het object wordt in casco staat aangeboden. Inclusief afgewerkte vloeren en gas-, water- en elektra-aansluitingen. Alle specifieke horeca investeringen, dienen door de huurder te worden gedaan.

Huur bedrijfspand: € 42.000,= per jaar excl. BTW

Voor meer informatie over dit object kunt u de brochure downloaden.

Brochure downloaden?

Bekijk de volledige beschrijving van dit object en download de brochure.

Download brochure

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief