“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Restaurant op prachtig landgoed in Roden


Korte omschrijving

Plaats: Roden
Koop/Huur pand huur
Grootte: 70 zitplaatsen
Objectnummer: 56223

Vraagprijs Totaal:

€ 85.000,=

Op een werkelijk unieke locatie, is in de voormalige koetsierswoning op landgoed Mensinge, dit schitterende restaurant gevestigd. Er wordt op niveau gekookt, waarbij zoveel mogelijk streek- en biologische producten worden gebruikt. In de Brasserie (30 zitplaatsen) serveert men op verzoek een heerlijke High Tea of uitgebreide lunch.

In het restaurant, welke over circa 40 zitplaatsen beschikt, wordt het diner geserveerd. Uniek is dat het bedrijf over 2 kamers beschikt, zodat gasten de mogelijkheid wordt geboden, na een heerlijk avondje uit, te blijven overnachten.

De nadruk ligt momenteel op het à la carte restaurant waar de gemiddelde besteding circa € 52,50 per persoon tijdens het diner bedraagt. Gezien de locatie is een uitbreiding van activiteiten in de vorm van (familie) feesten, trouwerijen en zakelijke bijeenkomsten, voor de hand liggend.

De afgelopen jaren heeft het bedrijf regionale bekendheid verworven door enerzijds de constante kwaliteit die er geboden wordt en anderzijds door de persoonlijke en oprechte aandacht van de ondernemers. Na 10 jaar het bedrijf met passie geëxploiteerd te hebben, zijn zij toe aan een nieuwe uitdaging.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie bestaande uit de bedrijfsinrichting,
inventaris, handelsnaam, goodwill en website   € 85.000,=

Huur bedrijfspand € 30.000,= per jaar exclusief BTW

Voor meer informatie over dit object kunt u de brochure downloaden.

Brochure downloaden?

Bekijk de volledige beschrijving van dit object en download de brochure.

Download brochure

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief