“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Horecapand in centrum van Hengelo


Korte omschrijving

Plaats: Hengelo
Koop/Huur pand koop
Grootte: 144 m2
Objectnummer: 5611230

Vraagprijs Totaal:

€ 165.000,=

In de Langestraat, een bekende horecastraat van Hengelo, is dit leuke horecapand te koop. Na jaren als café dienst te hebben gedaan staat het momenteel leeg. De huidige eigenaar wenst het geheel nu, voor een zeer concurrerende prijs, te verkopen. 

Op de begane grond zit de horecaruimte, op de verdieping is een voormalige bedrijfswoning gelegen. Enige ervaring met verbouwingen is vereist. Zowel de begane grond als de verdieping zijn inpandig in een matige staat.

De gevel maakt het pand zeer aansprekend. Daarom valt er ook te denken om alleen de gevel te laten staan de rest te herbouwen. Het perceeloppervlak is maar liefst 144 vierkante meter. Wellicht behoort een wijziging bestemming naar wonen zelfs tot de mogelijkheden.

De plek leent zich uitstekend voor een modern concept (speciaalbieren, wijnbar, conceptrestaurant) of wellicht de realisatie van enkele appartementen. Er is een klein terras aan de voorzijde mogelijk.

Kortom een unieke mogelijkheid voor een ondernemer die eveneens het vastgoed in eigendom wil hebben of een (kleine) projectontwikkelaar.

Meer informatie is op verzoek beschikbaar.

Vraagprijs registergoed:        € 165.000,= k.k.

Brochure downloaden?

Bekijk de volledige beschrijving van dit object en download de brochure.

Download brochure

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief