“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Buffetrestaurant in regio Montferland


Korte omschrijving

Plaats: Lengel
Koop/Huur pand koop
Grootte: 150 zitplaatsen
Objectnummer: 57138

Vraagprijs Totaal:

€ 650.000,=

Aan de voet van het Montferland, in de omgeving van het Bergherbos, is op de grens met Duitsland dit luxe buffetrestaurant gelegen. De aankleding, de uitstraling, de variëteit en kwaliteit van de  gerechten en het hartelijke personeel, onderscheiden dit restaurant van andere buffetrestaurants en all-you-can-eat restaurants.

Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 325 m2 en beschikt ongeveer over 150 zitplaatsen. Het buffetgedeelte met een live-cooking station, meet circa 120m2. Tevens is er een ruime bar aanwezig. De kelder doet dienst als feestzaal voor besloten feesten en partijen. De capaciteit bedraagt ongeveer 65 gasten. Het object beschikt over een ruime (voorbereidings)keuken en voldoende opslag- en dienstruimten. Op eigen terrein zijn er circa 85 parkeerplaatsen gelegen.

Het bedrijf beschikt over een terras met circa 60 zitplaatsen en schitterend uitzicht over de omgeving

Op dit moment is het bedrijf op vrijdag, zaterdag en zondag geopend, waarbij op iedere 1ste en 3e zondag van de maand tevens een uitgebreide en verrassende brunch geserveerd wordt. Voor grote groepen en tijdens speciale (feest)dagen, is men uiteraard ook geopend.

Uitbreiding van de openingstijden, alsmede een wijziging van het concept, behoren gezien het oppervlak en de ligging van het object tot de mogelijkheden!

Vraagprijs € 650.000 k.k.
Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website.

Voor meer informatie over dit object kunt u de brochure downloaden.

Brochure downloaden?

Bekijk de volledige beschrijving van dit object en download de brochure.

Download brochure

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief