“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Restaurant in buitengebied Nieuwleusen met mogelijke woonbestemming!


Korte omschrijving

Plaats: Nieuwleusen
Koop/Huur pand koop
Grootte: 50 zitplaatsen
Objectnummer: 57152

Vraagprijs Totaal:

€ 350.000,=

In het groene en afwisselende buitengebied van Nieuwleusen, is dit buffetrestaurant gelegen. Mede door de centrale ligging ten opzichte van plaatsen als Zwolle, Dalfsen en Ommen, heeft het bedrijf de afgelopen jaren regionale bekendheid verworven. Menig particuliere gast weet op  vrijdag-, zaterdag- of zondagavond, de weg naar dit gezellige bedrijf te vinden.

Er wordt een all-you-can-eat buffet concept gehanteerd. Gasten betalen € 27,50 per persoon voor en uitgebreid koud en warm buffet, inclusief dessert buffet. De gerechten worden veelal huisgemaakt, waarbij de wisselende seizoenen een belangrijke rol spelen.

Het restaurant beschikt over circa 50 zitplaatsen. Het mooi aangelegde terras, welke aan de achterzijde is gelegen, beschikt over circa 25 zitplaatsen.
Op de eerste en tweede verdieping is de bedrijfswoning gelegen. Deze heeft een eigen entree en beschikt naast een woonkamer over 7 (slaap) kamers en een badkamer.

De mogelijkheid bestaat om de horecabestemming die het perceel thans heeft, te wijzigen naar de bestemming ‘Wonen’. Hierdoor kan het object geheel geschikt worden gemaakt  voor permanente bewoning. Het ruime pand, tezamen met een perceel oppervlakte van 1.091 m2, biedt legio mogelijkheden. Te denken valt aan een kantoor aan huis,  praktijkruimte of gezellige B&B.

Meer informatie inzake het wijzigen van de bestemming is op te vragen bij de gemeente Dalfsen.

Vraagprijs € 350.000,= k.k.
Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website.

Open de brochure van dit object voor meer informatie!

Brochure downloaden?

Bekijk de volledige beschrijving van dit object en download de brochure.

Download brochure

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief