Beschrijving

De huidige exploitanten bieden op basis van een huurkoopconstructie dit alom bekende eetcafé te koop aan. Zodoende hoeft een (startende) horecaondernemer alleen over het vermogen te beschikken dat voldoende is voor het aanbetalen van de waarborgsom, werkkapitaal en de huurpenning voor de eerste maand.

Gelegen in een aantrekkelijke jaren ’30 wijk aan de rand van het bruisende centrum van een een grote plaats in de provincie Utrecht, wordt dit alom bekende eetcafé te koop aangeboden. Het horecabedrijf is uitermate sfeervol ingericht. Het interieur en de keuken zijn hoogwaardig afgewerkt en de aanwezige apparatuur is van hoge kwaliteit. Het eetcafé heeft een uitstekende staat van onderhoud en kan, gezien de kwaliteit van de apparatuur en het interieur, nog vele jaren zonder grote investeringen geëxploiteerd worden.

Het bedrijf heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in de regio. Kwaliteit en service zijn onderscheidende factoren. Op de beoordelingssites wordt het eetcafé zeer positief beoordeeld. Het horecabedrijf meet circa 264 m² en beschikt in de huidige opstelling over circa 70 zitplaatsen. Het naastgelegen verwarmde en deels overdekte terras beschikt over circa 45 zitplaatsen en heeft een uitermate goede bezonning.

De verkoop betreft een activa/passiva transactie, omvattende de inventaris, goodwill en handelsnaam. Het pand wordt te huur aangeboden.

Daarnaast zijn er mogelijkheden tot huurkoop van de bedrijfsexploitatie en eveneens zijn er financieringsmogelijkheden aanwezig.

Vraagprijs
Bedrijfsexploitatie:€ 125.000,=
Huurprijs: € 45.000,=

De bedrijfsexploitatie bestaat uit de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website.

Dit object wordt discreet te koop aangeboden. Meer informatie? Neem contact op met Joris Lubbers

Adres

  • Stad provincie Utrecht

Details

Bijgewerkt op oktober 2, 2023 op 8:37 am
  • Objectnummer: HZ50014
  • Prijs: €125.000
  • Capaciteit: 70 zitplaatsen
  • Type gelegenheid: Café, Eetcafé, Restaurant
  • Koop of huur: Te huur

Vergelijkbare objecten

Compare listings

Vergelijken
Joris Lubbers
  • Joris Lubbers