“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Abshoff (16) Meer fotos

Duitsland: Hotel nabij het centrum van Meschede


Korte omschrijving

Plaats: Meschede
Koop/Huur pand koop
Grootte: 10 kamers
Objectnummer: DUb-12-001

Vraagprijs Totaal:

€ 239.000,-

Locatie:

Dit recent gerenoveerde hotel is gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Meschede. Meschede is een stad in de Duitse deelstaat Noord-Rijland-Westfalen en ligt langs de A44 op ca. 70 km van Dortmund en 30 km van Winterberg en Willingen. De Hennesee ligt op 2 km. De afstand tot Utrecht is ongeveer 280 km.

Bij het hotel is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het Sauerland is bij uitstek de toeristenregio van Duitsland en wordt jaarlijks overspoeld met wandelaars, mountainbikers en wintersporters. Het is er zowel in de zomer als in de winter goed vertoeven.

Object:

Het hotel heeft drie verdiepingen. Op de begane grond vindt u het restaurant/ontbijtzaal, de bierstube en het terras. Op de eerste en tweede verdieping zijn 10 keurig onderhouden kamers. Alle kamers zijn voorzien van badkamer, toilet en televisie. Het hotel en de keuken zijn recentelijk opgeknapt en voldoen aan alle eisen van deze tijd.

Naast het object ligt een pand wat momenteel in gebruik is als magazijn/garage. Dit pand behoort ook tot de verkoop. Voor eventuele nieuwe exploitanten kan dit pand relatief makkelijk omgebouwd worden tot woonhuis.

Op dit moment maken de huidige exploitanten veel gebruik van arrangementen, dit genereert thans een bezetting van ongeveer 65% op jaarbasis.

Bijzonderheden:

Het bedrijf is 40 geleden gestart en is het gehele jaar geopend. Gasten komen voornamelijk uit de toeristische sector, maar ook de zakelijke markt is goed vertegenwoordigd. Meschede heeft ongeveer 33.000 inwoners en in directe omgeving zijn vele bezienswaardigheden en tal van buitenactiviteiten. Het centrum kenmerkt zich door de vele gezellige restaurants, bierstubes en winkeltjes.

Meschede ligt aan een zeer bekende wandel- en fietsroute.

DEELFINANCIERING BEHOORT TOT DE MOGELIJKHEDEN.

Voor meer informatie neem contact op met Berjan van de Weerd.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief