“Om de waarde te bepalen moet men de inhoud kennen”

Uitgesproken Jeroen Pontenagel


Wat maakt jou tot een uitgesproken sparringpartner voor ondernemers?

Ik spreek de taal van de horeca ondernemer op zowel bedrijfseconomisch, operationeel als op ondernemingsgebied. Sparringpartner op alle niveaus. Daarnaast word ik al jaren door bijvoorbeeld gemeenten ingehuurd om te adviseren op het gebied van horeca (grondverkoop, ontwikkeling). Dit maakt dat ik brede ervaring heb en dat ik begrijp wat mijn opdrachtgevers willen.

Wat is je favoriete horecabestemming?

Zonder twijfel Sevilla. Dit is de mooiste stad van Europa met een zeer rijke (culinaire) geschiedenis en altijd fantastisch weer. Andalusië en in het bijzonder Sevilla staan bekend om de tapas. Sevilla wordt ook wel de stad met de 1000 tapasbars genoemd. Genieten van de beste ham ter wereld met een heerlijk glaasje Manzanilla Sherry onder een van de talloze sinaasappelbomen!

Waarom koos je voor de Horeca?

Horeca is een dynamische branche. Dit heb ik gezien toen ik er zelf werkzaam was. Werken in een team en presteren in een kort tijdsbestek is erg belangrijk.

Wat is er boeiend aan je werk?

Ik haal energie uit de samenwerking die ik heb met mijn opdrachtgevers. We zetten samen een stip op de horizon. Soms in een rechte lijn en soms met omwegen, maar die stip wordt bereikt. Het werk is dynamisch en soms strategisch.

Waarom biedt jouw vak jou zoveel werkplezier?

Ik kan bij iedereen in de keuken kijken. Hierdoor leer ik elke dag en bouw ik unieke ervaring op. Dit kan ik dag in dag uit maximaal bij mijn opdrachtgevers inzetten.

Hoe omschrijf je jezelf als professional?

Resultaatgericht, no nonsens, praktisch en efficiënt.

Horecamakelaars in heel Nederland

View More: http://petervanderlingen.pass.us/awhoreca

Jeroen Pontenagel


Bekijk profiel

View More: http://petervanderlingen.pass.us/awhoreca

Berjan van de Weerd


Bekijk profiel

View More: http://petervanderlingen.pass.us/awhoreca

Koert van de Weerd


Bekijk profiel

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Aanmelden nieuwsbrief